Geboren: Lucy

geboren: Lucy

Het is feest: onlangs is Lucy geboren, onze tweede kleindochter. Een prachtig kind! Heerlijk om weer even zo’n kleintje in je armen te kunnen hebben.

Het geboortekaartje heb ik zelf ontworpen (in overleg met de ouders) en gedrukt in eigen atelier.

Lucy is onze tweede kleindochter, onze eerste (Fien) kwam ter wereld in december 2015. Zij is dus al een grote meid, al bijna twee! We hebben de eerste anderhalf jaar geregeld op haar gepast, maar omdat we niet in dezelfde stad wonen en wij het steeds nog druk hebben met werk, werd het ons op een gegeven moment te zwaar. Tegenwoordig gaat ze een deel van de week naar de crèche en passen wij alleen zo nu en dan op haar. Dat is altijd een plezier. Op de foto hieronder de stapel kaartjes die ik destijds voor Fien heb gedrukt.
geboortekaartjes

Delen: