Schetsen in IKEA

Gisteren moest ik met onze auto naar de garage. Die is kortgeleden verhuisd naar een bedrijventerrein in Vathorst, een nieuwe buitenwijk van onze stad. Nadat ik de auto daar had afgeleverd, ben ik met een leenfiets van de garage een paar uur gaan fietsen in het  open, groene gebied ten noorden van Vathorst. Dat was heerlijk. Onderweg heb ik een paar koeien getekend, maar die laat ik hier niet zien. Ik had nooit eerder koeien getekend. De koeien waren nieuwsgierig en kwamen naar me toe, dat was leuk, maar ze wilden niet stil blijven staan. Dus m’n schetsen zijn niet zo goed gelukt. Op de terugweg kreeg ik een telefoontje dat de auto voorlopig nog niet klaar was. Wel, dan maar op naar IKEA, dat ook in Vathorst ligt. Ik had tijd genoeg voor een lunch én om een paar schetsen te maken. Je kunt overal lekker zitten in de ingerichte keukens en huiskamers daar. De spullen bij IKEA staan lekker stil.

schetsen in ikea sketching in ikea sketching in ikea
Geschetst met fineliner; thuis kleur aangebracht met aquarelverf.

Delen: