Nog een drukkersproject van de afgelopen zomer

Stichting Drukwerk in de Marge organiseerde deze zomer een drukkersproject ter gelegenheid van haar 45-jarig bestaan. Titel van het project: Blikkenpost. Huh, blikkenpost, wat betekent dat? Dat kun je lezen op dit blog (klik). Het resultaat is erg mooi geworden: 61 originele grafische bijdragen verzameld in een blik. Helaas konden de blikken ivm de coronamaatregelen niet feestelijk worden uitgereikt op de Boekkunstbeurs; ik kreeg mijn exemplaar keurig ingepakt per post thuisbezorgd. Volgend jaar drinken we er hopelijk nog eens een glas op met elkaar.
blikkenpost blik

Mijn bijdrage – zie hieronder – bestaat uit drie emailgedichten van Siri Westrik, gedrukt met loden letters op mijn proefpers. Het blad is mooi in elkaar gevouwen en heeft een linodruk van een envelopje op de buitenkant.
Siri Westrik Drie emailsenvelopje
Gedrukt in 110 exemplaren, waarvan 80 bestemd voor het drukkersproject.

Hier (klik) kun je lezen over eerdere drukkersprojecten waaraan ik heb meegedaan.

Delen: