Kaarten met herfstmotieven

kaarten met herfstmotieven

Een paar jaar geleden heb ik met zelfgesneden gumstempels en lino-inkt mooie schutbladen gemaakt met herfstmotieven. Dat stempelwerk heb ik nu gescand en op wenskaartformaat inkjetgeprint op glad stevig papier (Chromolux als ik me goed herinner, een restant uit mijn papierkast).

De kaarten zijn dubbelgevouwen, het motief aan de voorkant loopt over de vouw door naar een deel van de achterkant.
Afmetingen : gevouwen 10,5 cm x 14,7 cm.

Deze dubbele kaarten zijn te koop als set van 2, inclusief 2 enveloppen.

Ik hoop dat er mensen zijn die deze kaarten willen kopen. De opbrengst gaat nl. naar een goed doel: de Stichting Ushersyndroom. Deze stichting bevordert en financiert onderzoek naar een behandeling van het ushersyndroom, een zeldzame erfelijke ziekte. Dit doel gaat mij zeer ter harte, omdat een van mijn kleinkinderen deze ziekte heeft. Zie ook de website van de stichting: www.ushersyndroom.nl

Prijs per set van 2 kaarten: € 5
Verzendkosten komen daar nog bij.
Oh wacht! Voordeel: 3 sets voor de prijs van 2. Dus 3 sets voor 10 euro (+ 2,88 euro verzending).
Wilt u bestellen? Stuur een mail aan: mail[-at-]bertievandermeij.nl

herfstkaarten

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *