Mark groet ’s morgens de gaten in zijn geheugen

Mark groet ’s morgens de gaten in zijn geheugen heeft 5 secties:

  • dag memo’s
  • dag burgerslachtoffers
  • dag Teevendeal
  • dag Halbe in de datsja
  • daa-ag Pieter

Mijn nieuwe boekje is precies op tijd af! Niet alleen voor de leuke uitwisseling van nieuwjaars- en koppermaandaguitgaven die ik in de eerste week van januari heb met enkele collega-margedrukkers, maar ook omdat vandaag het kabinet Rutte IV aantreedt in Den Haag. Hét moment om eens op een bijzondere manier in herinnering te brengen hoe het politiek geheugen van Nederlands minister-president functioneert.

Mark groet ’s morgens de gaten in zijn geheugen is een carrouselboekje, je kunt het openslaan en rondzetten als een klein draaimolentje. Dit model boek wordt ook wel sterboek genoemd, omdat het van bovenaf gezien een stervorm heeft. Je kunt het dus gemakkelijk rechtop neerzetten om de inhoud te laten zien. Het drukwerk is gedaan met mijn mooie nieuwe inkjetprinter. Dichtgeslagen meet het boekje 10,5 bij 11,5 cm. Ik heb 20 exemplaren gemaakt; een deel is inmiddels weggegeven [update: en de rest is verkocht].

 

Delen:

Een gedachte over “Mark groet ’s morgens de gaten in zijn geheugen

  • Bedankt, een prachtig boekje!

Reacties zijn gesloten.