Mijn posters en prenten te koop bij het Stadsatelier in Amersfoort

Afgelopen december had ik enkele van mijn linosnedes en posters ter beschikking gesteld voor verkoop ten bate van de stichting Het Vergeten Kind, het goede doel waar de opbrengst van Serious Request 2022 naartoe is gegaan. De 3FM-dj’s Rob, Barend en Sophie van Serious Request hebben een week lang opgesloten gezeten in het Glazen Huis in Amersfoort en hun actie heeft het prachtige bedrag van € 2.345.107 opgebracht. Mijn druksels hebben daar dus een heel klein beetje aan bijgedragen.

De verkoop van grafiek ten bate van Het Vergeten Kind werd tijdens de actieweek verzorgd door het Stadsatelier in Amersfoort. Dit grafische atelier is een mooi initiatief van Tiny Risselada van ontwerpstudio en letterpressdrukkerij letterpers.nl. Je kunt in het atelier workshops en grafische lessen volgen, of zelfstandig aan het werk gaan. En na de actieweek wilde het Stadsatelier mijn posters graag blijven verkopen. Voor info over openingstijden klik hier.

Hieronder enkele van mijn posters die er – voor 25 euro – te koop zijn (klik op de plaatjes om een groter formaat te zien):
poster denk zelf IIIposter denk zelf IValles in de windposter Tuesday's Dust IIposter Door de bomenposter vogels

Delen: